Epilacija

Diodna laser tehnologija za depilaciju bazira se na odabranoj dinamici svetlosti i toplote. Laser prolazi kroz površinu kože da bi stigao do korena folikula dlake. Laserski aparat koristi tri talasne dužine: 755 nm/ 808 nm/ 1064 nm.

Efektivan, brz i bezbolan tretman

  • Fokusiran na dva aspekta: funkcionalnost i sigurnost.
  • Odgovara svim tipovima kože i svim bojama dlaka, uključujući i osunčanu kožu.
  • Poseduje podešavanje za 6 tipova kože.
  • Trostruki sistem hlađenja
  • Omogućava brzu epilaciju velikih površina
  • Moderan dizajn i smart sistem, kontaktno hlađenje i safirski kristal.

Prednosti epilacije DIODNIM LASEROM

Osmišljen tako da se može tretirati čak i veoma osetljiva koža, diodni laser sa tri talasne dužine svetlosti je pouzdano efikasan i preporučuje se za tretman na bilo kom delu tela.

Bez obzira na kom se tipu kože primenjuje ostvaruju se maksimalni rezultati zbog njegovog kontrolisanog laserskog snopa.

Diodni laser sa tri talasne dužine svetlosti je laser najnovije generacije koji poseduje uređaj za hlađenje koji umiruje kožu i epilaciju čini bezbolnom.

Velika prednost ovog diodnog lasera je ta što se dlake posle tretmana sa njim uklanjaju na duži vremenski period za razliku od drugih tretmana epilacije.

Njegova prednost je I ta što zbog velike gustine energije koju emituje omogućava uklanjanje upornih dlaka, tankih dlaka I veoma svetlih dlaka.

Omogućava vam da pregledate slike, programe, podatke o klijentima, izbor odgovarajućih parametara za sve tipove kože i dlake.